Freshwind- järjestelmä säästää energiaa ja lisää työhyvinvointia

Tuotanto-, liike- ja toimitilojen Freshwind- järjestelmän kostutus, jäähdytys ja pölynsidonta säästää energiaa ja lisää työhyvinvointia

Tuotanto-, liike- ja toimitilojen laadukas sisäilmasto auttaa työssä jaksamisessa ja lisää työn tuottavuutta. Kohteisiin, joissa on kuumaa, kuivaa ja pölyistä on kehitetty korkeapaineinen ja tehokas FreshWind-jäähdytys- ja pölynsidonta-järjestelmä. Sen avulla voidaan hallita tuotantoprosessien ja –tilojen lämpötilaa ja ilman kosteutta sekä vähentää merkittävästi pöly- ja staattisen sähkön aiheuttamia haittoja.

Nykyiset säädökset korostavat turvallisen ja terveellisen työympäristön merkitystä, työhyvinvointia ja haittavaikutusten ennakointia. FreshWindin avulla tilojen lämpötila ja kosteus säädetään tasaiseksi ja henkilöstölle miellyttäväksi.  Pölyävissä kohteissa järjestelmällä voidaan estää pölyn leviämistä. Vaikeasti hallittavissa, laajoissa kohteissa pöly voidaan sitoa niin, ettei se leviä ympäristöön. Useimmissa tapauksissa myös tilojen paloturvallisuus kohenee, FreshWind Oy:n toimitusjohtaja Kalevi Riipinen kertoo.

Tuotannon tehokkuuden ja henkilöstön työhyvinvoinnin paranemisen lisäksi järjestelmän avulla säästetään energiaa. Järjestelmän käyttökustannukset ovat edullisemmat verrattuna perinteisiin jäähdytys- ja  kostutusjärjestelmiin. Kokemusten mukaan käyttökustannukset ovat vähentyneet jopa 90 %. Näin investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Järjestelmä soveltuu sekä uudisrakennuksiin että saneerattaviin kohteisiin jälkiasennuksena. Päätelaitteita on useita eri malleja, jotka voidaan tarvittaessa räätälöidä käyttökohteiden ja käyttöympäristönsä mukaan. Järjestelmä on asennuskustannuksiltaan koneellista jäähdytystä edullisempi. FreshWind-järjestelmä soveltuu erinomaisesti olemassa olevan koneellisen jäähdytyksen rinnalle tehostamaan jäähdytystä.

Missä FreshWind -järjestelmää käytetään?

Erityisesti tuotantotiloissa usein paras ja kustannustehokkain lopputulos saadaan kokonaisuudesta, joka muodostuu ilmastointi-, kohdepoisto- ja kostutusjärjestelmien järkevästä yhdistämisestä. FreshWind Oy:llä on laaja kokemus tämän kokonaisuuden hallinnasta.

FreshWind –järjestelmää käytetään erityisesti puu-, prosessi- ja energiateollisuudessa, mutta myös muissa jäähdytystä, pölynsidontaa ja kosteutta vaativissa tuotantotiloissa. Järjestelmä soveltuu erityisesti  tiloihin, joissa käsitellään suuria ilmamääriä (>10 m3/s) kuten tuotantotilat, liike- ja toimistorakennukset, salit ja hallit.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Haluatko kuulla lisää FreshWind- järjestelmän ominaisuuksista ja eduista? Täytä yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti

Ottamalla meihin yhteyttä verkkolomakkeen ja/tai sähköpostin kautta, hyväksyt tietojesi käytön FreshWind Oy:n markkinoinnissa. Tietojasi käytetään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.