Freshwind-jäähdytystorni

Freshwind-jäähdytystorni tarjoaa tehokasta jäähdytystä pienessä koossa. Tornin avulla parannat jäähdytyksen tehoa, vähennät vedenkulutusta ja tehostat koko jäähdytysjärjestelmän taloudellisuutta suhteessa tavallisiin kylmävesiasemiin. Freshwind-jäähdytystornin kanssa et tarvitse vesialtaita, joten vältät myös levien, sienien ja bakteerien aiheuttamat ongelmat.

Freshwind-jäähdytystornia voidaan käyttää ilman jäähdytykseen ja lämmitykseen suurissa tiloissa, esim. tehdashalleissa, varastoissa ja toimistorakennuksissa. Torni voidaan lisätä helposti osaksi olemassa olevaa järjestelmää ja siten parantaa nykyisen järjestelmän taloudellisuutta ja tehostaa sen toimintaa. Suljettu järjestelmämme on helppo asentaa monenlaisiin tiloihin. Kompaktin kokonsa ansiosta Freshwind-jäähdytystorni voidaan asentaa monissa paikoissa myös sisätilaan, jolloin muutoksia ulkopuolelle ei tarvita.

Freshwind-jäähdytystorni toimii suihkuttamalla sumua lämmönvaihtimille, minkä ansiosta energia siirtyy nopeasti. Tavallisesti lämmin ilma ohjataan jäähdytystornille ja viileä, kostutettu ilma siirretään takaisin jäähdyttämään työskentelytilaa.

Talvikaudella Freshwind-jäähdytystornia voidaan käyttää myös ottamaan talteen prosessilämpöä ja siirtää sitä ilmassa lämmittämään tiloja.

Käyttökohteet

Tuotantotilat: Tuotantoprosessit tuottavat usein lämpöä, joka voi olla ongelma ennestään lämpimissä ympäristöissä. Freshwind-jäähdytystornia voidaan käyttää prosessi-ilman tai -veden jäähdytykseen. Lämmin ilma tai vesi ohjataan Freshwind-jäähdytystorniin, jossa hienojakoinen sumu suihkutetaan lämmönvaihtimille. Viilentynyt vesi voidaan sen jälkeen ohjata takaisin prosessiin. Samalla jäähdytystornin tarjoama ilmankostutus parantaa työolosuhteita ja lisää turvallisuutta.

Varastot: Freshwind-jäähdytystorni on tasainen, turvallinen ja varma tapa pitää olosuhteet tasaisina varastotiloissa. Optimaalinen ilmankosteus ja lämpötila lisäävät varastoinnin turvallisuutta.

Palvelinkeskukset: Lämmin ilma ohjataan palvelimilta Freshwind-jäähdytystornille, jossa kylmä vesisumu viilentää ilman tehokkaasti. Hienojakoinen sumu tehostaa lämmönvaihtimien toimintaa, minkä ansiosta lämpöenergia saadaan talteen nopeasti ja varmasti. Freshwind-jäähdytystorni mahdollistaa tehokkaan jäähdytyksen pienessä tilassa.

Toimistorakennukset: Hyvien työskentelyolosuhteiden ylläpitäminen toimistorakennuksissa vaatii lämmitystä, jäähdytystä ja ilmankosteuden valvontaa. Lämmin ilma ohjataan suodattimien läpi Freshwind-jäähdytystorniin, jossa hienojakoinen vesisumu jäähdyttää ilman ja lisää ilmaan happea. Raikas ja happirikas ilma voidaan sen jälkeen jakaa pitämään huolta työntekijöistäsi!

Freshwind-jäähdytystorni voidaan helposti lisätä olemassa olevaan ilmastointijärjestelmään. Tämä lisää järjestelmän tehoa ja vähentää kustannuksia.

 

Soita ja pyydä tarjous tai konsultaatio!
Puh. +358 400 245 507
Puh. +358 400 722 800