Vedenkäsittelylaitteet

FreshWind tarjoaa kustannus- ja energiatehokkaita vedenkäsittelyratkaisuja avaimet käteen -palveluna.  Tarjoamme laajan valikoiman vedenkäsittelylaitteita joko valmiiksi suunniteltuna kokonaisuutena tai yksittäisinä laitteina. Erikoisosaamisemme on energiaa säästävät käänteisosmoosilaitteet merivedelle.

Lue lisää vedenkäsittelylaitteista täältä >>

 

Päätelaitteet

Freshwind-sumukostutuspääte pitää ilmankosteuden halutulla tasolla kaikissa rakennetuissa ympäristöissä. Pääte levittää kosteaa ilmaa tasaisesti, minkä vuoksi se sopii erinomaisesti prosessiolosuhteiden kontrollointiin, pölynsidontaan ja riskinhallintaan. Kosteaa ilmaa voidaan käyttää myös tehostamaan jäähdytystä.

Lue lisää päätelaitteista täältä >>

 

Jäähdytystorni

Freshwind-jäähdytystorni tarjoaa tehokasta jäähdytystä pienessä koossa. Jäähdytystornin avulla parannat jäähdytyksen tehoa, vähennät vedenkulutusta ja tehostat koko jäähdytysjärjestelmän taloudellisuutta suhteessa tavallisiin kylmävesiasemiin.

Lue lisää jäähdytystornista täältä >>

 

 

Siirrettävät päätelaitteet

Siirrettävät päätelaitteet soveltuvat erityisesti väliaikaisiin kohteisiin, joissa tarvitaan tehokasta pölynsidontaa tai jäähdytystä. Päätelaitteita voidaan valmistaa eri kokoluokissa, asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

freshwind siirrettävä päätelaite

 

Koneikot

Freshwind tarjoaa myös asennusvalmiita koneikkoja. Suunnittelemme ja kokoamme koneikot asiakkaan toivomista komponenteista käyttötarpeen mukaan. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!