Freshwind-sumukostutuspäätelaitteet

FreshWind-sumukostutuspäätelaite pitää ilmankosteuden halutulla tasolla kaikissa rakennetuissa ympäristöissä. Pääte levittää kosteaa ilmaa tasaisesti, minkä vuoksi se sopii erinomaisesti prosessiolosuhteiden kontrollointiin, pölynsidontaan ja riskinhallintaan. Kosteaa ilmaa voidaan käyttää myös tehostamaan jäähdytystä.

FreshWind-sumukostutusjärjestelmä parantaa ilmankostutusta ilman kastetta pinnoilla. Sumukostutuspäätteemme mahdollistaa suuremman ilmankosteuden ylläpitämisen tilan kaikissa osissa. Vältä tippuvan märät pinnat ja vesitahrat tuotteissa – FreshWind tarjoaa tasaisen, kostean ja raikkaan ilmavirran koko tilaan. FreshWindin avulla pidät huolta sekä prosessista että työolosuhteista!

Päätelaitteiden käyttökohteet

Pölynsidonta ja pölyn kontrollointi: FreshWind-sumukostutuspääte auttaa torjumaan leijuvaa ja kulkeutuvaa pölyä tuotantotiloissa. Kosteus sitoutuu pölyyn ja tiputtaa sen lattialle, jolloin tilojen puhtaanapito on helpompaa. Kun pölyä on vähemmän ja se on kosteampaa, pölyräjähdysten riski pienenee merkittävästi. Kostea ilma vähentää myös staattista sähköä, mikä lisää turvallisuutta entisestään. FreshWind-sumukostutusjärjestelmä auttaa pitämään pölisevät työtilat turvallisina ja puhtaina. Lue lisää pölynsidonnasta täältä.

Ilmankosteuden lisääminen: Tasainen ilmankosteus on monessa kohtaa tärkeä osa prosessin toimivuutta. FreshWind-sumukostutuspääte lisää ilmankosteutta ja auttaa pitämään prosessiolosuhteet tasalaatuisina. Halutulla tasolla pysyvä ilmankosteus auttaa parantamaan lopputuotteen laatua. Samalla bakteerien kasvu vähenee, turvallisuus paranee ja jäähdytys tehostuu. Kostutuksesta löytyy lisätietoa täältä.

Turvallisempi ja terveellisempi: Pöly ja muut partikkelit voivat aiheuttaa isoja riskejä hengitysilmassa. FreshWind-sumukostutuspääte pitää työympäristöt terveellisempinä ja turvallisempina. Kun ilmankosteus on turvallisella tasolla, ilmassa on vähemmän pölyä ja muita haitallisia partikkeleita. FreshWind-sumukostutuspääte auttaa parantamaan hengitysilman laatua ja pitämään työympäristö terveellisempänä likaisissa ja pölyisissä olosuhteissa kuten esimerkiksi sahoilla, kaivoksilla ja puutyöverstaissa.

Jäähdytys: FreshWind-kostutuspäätettä voidaan käyttää myös viilentämään tuotanto-, myymälä- ja toimistotiloja. Kostea ilma parantaa jäähdytyksen tehoa (adiabaattinen jäähdytys). FreshWind-sumukostutuspäätettä voidaan käyttää levittämään raikasta, happirikasta ilmaa kaikkiin tiloihin. Tasaisesti leviävä ilmavirta auttaa pitämään koko tilan raikkaana ja viileänä. Kaipaatko lisätietoa jäähdytyksestä? Sitä löytyy täältä.

 

Soita ja pyydä tarjous tai konsultaatio!
Puh. +358 400 245 507
Puh. +358 400 722 800

Tekniset tiedot

Pieni FreshWind-sumukostutuspääte

Koko Ø 460mm
Paino 7 kg
Kapasiteetti: 32 l/h
Vaatimukset: 1~230V 50Hz, 78W

 

Suuri FreshWind-sumukostutuspääte

Koko: Ø 540mm
Paino: 13 kg
Kapasiteetti: 50-80 l/h
Vaatimukset 1~230V 50Hz, 400W