Tehokas pölynsidonta monipuolisiin käyttökohteisiin

FreshWind-korkeapainesumujärjestelmän pölyä sitova ominaisuus perustuu hyvin pieneen pisarakokoon. Laskennallisesti 1 litran vesimäärällä saadaan n. 600 m2:n pallopinta-ala ja 44 miljardia pisaraa. Suuri pisaramäärä absorboi ympäristössä olevat pölyhiukkaset tehokkaasti parantaen ilmanlaatua.

Missä on pölyä, sinne sopii FreshWind -järjestelmä

FreshWind-järjestelmä voidaan rakentaa hyvin erilaisiin kohteisiin. Mekaaninen puunjalostus ja sahat ovat luonnollisia käyttökohteita, mutta järjestelmä voidaan rakentaa yhtä hyvin louhimolle, kaivokseen, turpeenkäsittely- ja -varastointialueelle tai vaikka rakennustyömaalle. FreshWind -järjestelmä on myös tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen toimistoissa ja työskentelytiloissa. Sama järjestelmä ylläpitää lämpötilaa ja ilmankosteutta, sekä sitoo pölyä ja allergeenejä.

Pölynsidontaa ilman näkyvää vettä

FreshWind-korkeapainesumujärjestelmän tuottama kosteus sitoo tehokkaasti pölyä, mutta ei kastele. Sopivalla tasolla pysyvä ilmankosteus mahdollistaa pölynsidonnan myös sellaisissa tiloissa, joissa materiaalit tai raaka-aineet eivät kestä varsinaista kastumista.

freshwind-polynsidonta-esim

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kartoitamme tilanteenne ja tarpeenne.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti