Tehokas pölynsidonta monipuolisiin käyttökohteisiin

FreshWind-korkeapainesumujärjestelmän pölyä sitova ominaisuus perustuu hyvin pieneen pisarakokoon. Laskennallisesti 1 litran vesimäärällä saadaan n. 600 m2:n pallopinta-ala ja 44 miljardia pisaraa. Suuri pisaramäärä absorboi ympäristössä olevat pölyhiukkaset tehokkaasti parantaen ilmanlaatua.

Missä on pölyä, sinne sopii FreshWind -järjestelmä

FreshWind-järjestelmä voidaan rakentaa hyvin erilaisiin kohteisiin. Mekaaninen puunjalostus ja sahat ovat luonnollisia käyttökohteita, mutta järjestelmä voidaan rakentaa yhtä hyvin louhimolle, kaivokseen, turpeenkäsittely- ja -varastointialueelle tai vaikka rakennustyömaalle. FreshWind -järjestelmä on myös tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen toimistoissa ja työskentelytiloissa. Sama järjestelmä ylläpitää lämpötilaa ja ilmankosteutta, sekä sitoo pölyä ja allergeenejä. Tutustu viimeaikaisiin referensseihimme täällä.

Pölynsidontaa ilman näkyvää vettä

FreshWind-korkeapainesumujärjestelmän tuottama kosteus sitoo tehokkaasti pölyä, mutta ei kastele. Sopivalla tasolla pysyvä ilmankosteus mahdollistaa pölynsidonnan myös sellaisissa tiloissa, joissa materiaalit tai raaka-aineet eivät kestä varsinaista kastumista.

freshwind-polynsidonta-esim