”FreshWind on vähentänyt ongelmia ja helpottanut arkea” – Juha Tuominen, UPM, Seikun saha

Lue UPM Seikun Sahalle toteutetuista FreshWind järjestelmistä tai tutustu viimeaikaisiin referensseihimme täällä.

 

 

Tehokasta pölynsidontaa korkeapaineistetulla vesisumulla

FreshWind-korkeapainesumujärjestelmän pölyä sitova ominaisuus perustuu hyvin pieneen pisarakokoon. Laskennallisesti 1 litran vesimäärällä saadaan n. 600 m2:n pallopinta-ala ja 44 miljardia pisaraa. Suuri pisaramäärä absorboi ympäristössä olevat pölyhiukkaset tehokkaasti parantaen ilmanlaatua ja työturvallisuutta. Pölynsidonnan ohella FreshWind-järjestelmän vesisumutus parantaa ilmankosteutta ja jäähdyttää tilaa adiabaattisen prosessin välityksellä. Saat siis monta hyötyä yhdellä järjestelmällä!

Missä on pölyä, sinne sopii FreshWind -järjestelmä

FreshWind-järjestelmä voidaan asentaa hyvin erilaisiin kohteisiin. Mekaaninen puunjalostus ja sahat ovat luonnollisia käyttökohteita, mutta järjestelmä voidaan rakentaa yhtä hyvin louhimolle, kaivokseen, turpeenkäsittely- ja -varastointialueelle, tuotantotiloihin tai vaikka rakennustyömaalle. Pienipisarainen vesisumu sitoo tehokkaasti kaikkia pölylajeja sahojen puupölystä betoni- ja rakennusteollisuuden kvartsipölyyn. FreshWind -järjestelmä on myös tehokas ratkaisu sisäilman laadun parantamiseen toimistoissa ja työskentelytiloissa. Sama järjestelmä ylläpitää lämpötilaa ja ilmankosteutta, sekä sitoo pölyä ja allergeenejä.

Pölynsidontaa ilman näkyvää vettä

FreshWind-korkeapainesumujärjestelmän tuottama kosteus sitoo tehokkaasti pölyä, mutta ei kastele. Sopivalla tasolla pysyvä ilmankosteus mahdollistaa pölynsidonnan myös sellaisissa tiloissa, joissa materiaalit tai raaka-aineet eivät kestä varsinaista kastumista.

FreshWind pölynsidonta- ja kostutusjärjestelmät sahateollisuuden tarpeisiin.

 

Soita ja pyydä tarjous tai konsultaatio!
Puh. +358 400 245 507
Puh. +358 400 722 800

 

Tarjoamme myös Suomessa valmistettuja,

asennusvalmiita FreshWind Huminet 500- yksiköitä

sisäilman puhdistukseen ja kostutukseen.

FreshWind Huminet 500