FreshWind Oy:n historia

FreshWind –järjestelmissä korostuu asiakkaan tarpeisiin yksilöity toimintamalli.

Freshwindin tarina alkaa vuodesta 2006. Asiakkaallamme oli erityinen tarve kokonaisvaltaiselle jäähdytys- ja kostutusjärjestelmälle, joka olisi mahdollisimman energiatehokas tuotantokulujen alentamiseksi. Innovatiivisen suunnitteluntyön seurauksena kehitimme asiakkaamme tarpeisiin mitoitetun ratkaisun, joka peittosi kaikki vaihtoehdot energiatehokkuudeltaan – 4MW:n höyrykostutusjärjestelmä korvattiin 7kW:n FreshWind – järjestelmällä, ja energiantarve putosi tuhannesosaan aikaisemmasta. Järjestelmä maksoi itsensä takaisin jo ensimmäisen käyttökuukauden jälkeen.

Ensimmäinen Freshwind- järjestelmä toteutettiin yhteistyössä alan suurimpien markkinajohtajien kanssa 20 vuoden osaamisella prosessi ja erikoisilmastoinnin suunnittelusta. Järjestelmän sydämenä ovat alusta asti toimineet Danfossin vesivoidellut pumput, jotka ovat ylivertaisia suorituskyvyltään ja kestävyydeltään.

Pitkään jatkuneen yhteistyön ja luottamuksen ansiosta Freshwind Oy myös toimittaa ja huoltaa Danfossin korkeapainepumput, venttiilit ja suuttimet.

Usko järjestelmän ja laitteiston kykyihin sai Freshwindin osaajat perustamaan oman yrityksen FreshWind – järjestelmien tuottamiseen, markkinointiin ja myyntiin vuonna 2014. Tänä päivänä Freshwind Oy:llä on yli 10 vuoden kokemus FreshWind-järjestelmien toimituksista ja yli 30 vuoden kokemus ilmastoinnin ratkaisuista.