Näin FreshWind-sumukostutusjärjestelmä toimii

FrehWind -sumukostutusjärjestelmä koostuu korkealaatuisista tuotteista, joista valitaan sopivat komponentit jokaiseen kohteeseen. Käytämme laadukkaita Danfossin komponentteja, joille tarjoamme myös huolto- ja varaosapalvelut.

Säätö- ja ohjausyksikkö

Pumppuyksikössä on sisäänrakennettu säätö- ja ohjausautomatiikka tai se voi olla erillinen yksikkö. Korkealaatuiset teollisuustason lämpötila- ja kosteusanturit säätävät käyttökohteen kosteutta ja lämpötilaa. Säätöpiirien määrää ei ole rajoitettu.

Tavallisen ja teknisen veden korkeapainepumput

Pumppuyksiköitä on useita eri kokoja. Pienin on tuotoltaan 100 l/h ja suurin 1750 l/h. Yksiköitä voidaan myös yhdistää, jos halutaan suurempia kokonaisuuksia tai riskien hallintaa.

Putkisto

Putkistot suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan tarpeiden ja käyttökohteiden mukaan joko taipuisasta letkusta, ruostumattomasta tai haponkestävästä materiaalista.

Suuttimet

Suuttimet ovat joko AntiDrip-suuttimia tai avosuuttimia, joita on useita eri kokoja.

FreshWind-päätelaitteet

Designmuotoiltuja päätelaitteita on useita eri malleja ja ne ovat kiinteäasenteisia tai säädettäviä kohteen ja käyttöympäristön mukaan.

Kanavakostutus

Kanavakostutus voidaan toteuttaa niin uudis- kuin saneerattaviin kohteisiin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä ja me suunnittelemme ja toteutamme juuri teille sopivan järjestelmän ja toteutustavan. FreshWind – järjestelmät toimitetaan avaimet käteen – periaatteella, valmiina toimintaan.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti